Vyměním své snížené sedlo z R 1100 GS (1150gs) (černá-orig. kůže, v supr stavu bez poškození) za normální sedlo (nebo klidně zvýšené - pokud by byl někdo tak odvážný :-) ). Snížené je na mě opravdu moc nízké, koupil jsem tak motorku a je pro mě toto sedlo zbytečné... Najde se někdo kdo chce snížené bez nutnosti cpát do toho prachy??
Upravil petrguss dne 06.03.2012 13:32
Dej tomu čas. Nějakej krpaťák se časem najde a ty se jukni po webu, třeba v dílech na Tipmotu, a kup si prostě sedlo jiný - standardní a nebo se na to vykašli, oslov DDtunning a oni ti ho přešijí dle tvé libovůle.
Já bych teda vzhledem k lhůtám šel cestou nákupu a přešití nějakého starého sedla a tohle zatím používal a dál ho nabízel, až se někdo najde. A ýe se najde, ale jak jsem psal, chce to čas.
Upravil Medik dne 09.03.2012 08:23
Na ženské nekašlu, já jim ujíždím :-) Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
stále je k výměně a nebo KOUPÍM NORMÁLNÍ NEBO ZVÝŠENÉ SEDLO ŘIDIČE (černé, bez poškození)
Upravil petrguss dne 20.04.2012 16:11
______________________________________________________ Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS