Zdravím všechny,
prodám BMW R1200GS Adventure, rok 2008, najeto 23 000mil, držáky kufrů, alu kufry, vyhřívané hefty, přídavné origo bodovky, padací rám, kryt pod motorem, ESA, červená barva. Fotky udělám a přidám, snad to zvládnu dnes, cena 265 000,- popřípadně nabídněte.
Ještě jsem byl upozorněn. BMW má ABS, alarm s dálkovým ovládáním (2x original BMW), 2x klíč 1x plastová maketa klíče)
Upravil mkicura dne 03.06.2012 10:05
Nějak se mi nedaří přidat foto, jsou moc velké, ale udělal jsem si na profilu fotoalbum http://www.bmwgs....bum_id=875 bude to fungovat?
Upravil mkicura dne 27.05.2012 15:29
Kdyz uz jsi to sem nahral, tak muzes dat vzdycky alespon odkaz na nejakou z tech fotek. Kdyztak dej citovat tenhle muj prispevek, at vidis, jak to ma vypadat napsany.
A misto up, up, up... tu budes mit pomalu fotogalerii primo ve vlakne.
PS: pripadne se pokus o srovnani 12ky s KTMkou, nebo se otri o osmikilo a budes mit vlakno nahore permanentne a bez dalsi snahy
Upravil morabo dne 30.05.2012 22:35
http://www.facebo...heMceKaroo
ja myslim, ze hicksovi pozvanku do vlakna davat nemusis
... a od zdvihani inzeratu nahoru chytryma radama ci pripadne nazorem na cenu tu mame preci shreka
Upravil pipo dne 30.05.2012 22:39
pipo napsal:
ja myslim, ze hicksovi pozvanku do vlakna davat nemusis
ja vedel, ze Ty do vlakna o 12ce NENAPISES JEN TAK! ----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS 2013 LC, BMW F800 GS '08 (~130 000km),
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250.
Sestrely aneb zarezy na podsedlovce: Radosek, Pipo
jj díky za radu, budu vkládat foto, je to užitečné a neobtěžující! Jak jsem koukal k porovnávání BMW a KTM už tu jedno vlákno je, prodává se tam 990 Adv, ale o prodeji motorky se tam moc nediskutuje
mkicura napsal:
Nová nabídka, cena 250 000,- bez kufrů a nosičů, místo nich origo plastový nosič topcase. Za BMW v plný výbavě už je to snad dobré?
No to byla lepsi ta puvodni nabidka s drzakama a kuframa o 15 tis. vic....ale treba nekdo bude slyset na nizsi cenu.
uz je doma 990R
bejvalo 1200GS - nesedla mi vubec
2x1150ADV-moje srdcovka,ale moc tezka masina