Vzhledek k tomu , že jsme se rozhodli stavět domek a každá koruna se počítá ,byl jsem donucen prodat svého miláčka. Takže žlutá 1150 gs 2002 s abs, vyhřívané hefty, alarm na do, padáky HB. Jsem první majitel v ČR.Najeto kolem 75 tis km. úplně nové pneu najeto 200km.V perfektním stavu, nikdy mne nenechala ve štychu. Spousty doplňků: Laděný výfuk Zach, sedlo spolujezdce Kahedo, přídavná světla, ochrana bot proti vodě Wunderlich, kryt motoru TT, rozšířená brzda TT, mřížka před světlem, bílé blinkry, Origo kufry v laku a spousty dalších věcí + které jsem sundal jako výfuk...
Při rychlém jednání přidám moto navigaci, Bmw nabíječku na baterii a starší helmu Bmw system 5. Cena 123 tis s kufry a 119 tis. bez kufrů.
Upravil Soldier dne 05.08.2012 20:16
Škoda to je, ale letos jsem najel 200 km a příští rok chceme stavět, tak na ježdění nebude vůbec pomyšlení min další 3 roky. Až vše doděláme a trochu se vyhrabem chtěl bych zase 1150, byl jsem s ní naprosto spokojenej.
Pneu je heidenau k60, Já na nich najel jen cca 200 km, takže moc zkušeností s nimi jsem nepobral, ale Pardál s nimi jel Albánii a když se vracel, tak na pneu nebylo ani známky po opotřebení, vypadaly stále jako nové.