Zdravím všechny, chtěl bych požádat o radu , pomoc, moje BMW R1200 GS Adventure ročník 2007, najeto relativně málo km, nicméně mě zlobí problém s palivem. Dle mého názoru zůstává benzín v pravé části nádrže, je to znatelné pokud jedu např. po dálnici 120km/h tak benzin dle ukazatele rychle mizí i přesto, že vím nádrž byla plná a počet ujetých km neodpovídá úbytku paliva dle ukazatele. Pokud jedu volně nebo chvíli stojím s nastartovaným motorem stane se ze pak je paliva opět více. Stalo se také že jsem jel dokud se moto nezastaví až dojde benzin , převrátil jsem moto na levý bok a benzin přeteče do levé části nádrže kde je čerpadlo a pokračuji dál. prosím o pomoc či radu jak toto opravit , děkuji všem.
Upravil Floyd dne 17.04.2018 08:07
V prave pulce nadrze je precerpavani je zavysle na tlaku cerpadla to tonprecerpava zpateckou. Takze zkontrolovat jestli to treba neni vypadle. Muze to tez delat i elektronika ale to je nepravdepodobne nebo zaneseny giltr.
... možnost servisu a diagnostiky moto BMW
no ono to přečerpává ale znatelně méně , pokud jedu volně nějaké okresky s kamarádem oba stejně natankovali tak nádrž vyjedu a dotankuji hodně podobně jako on. Ten můj problém nastává převážně když se přesouvám po dálnici a je větší zřejmě odběr se to co moto nespálí a přepadem jde do pravé půlky nádrže dle mého laického názoru.
OK já bych tedy asi zkusil čerpadlo a pak ten " bez údržbový neměnitelný " filtr ? Co myslíš ?
Upravil Floyd dne 17.04.2018 08:42
To je také varianta , nicméně o takové akci nevím ,že nějaká probíhá nebo by měla přijít. Svolávací akce jsou na te motorce dělané všechny nedávno dělali unašeč a zároveň mi říkal technik v BMW , se dělalo nějaké zesíleni u čerpadla ty asi nejlépe víš co to obnášelo.
Upravil Floyd dne 17.04.2018 09:04
Floyd napsal:
ok tak já zkusím vyměnit čerpadlo , pokud by to stále nešlo tak ještě ten filtr.
Filtr to nebude. Delalo mi to to same a to i s novym cerpadlem. Proste duch. Mrkni jestli tam mas dobre v nadrzi danou tu precerpavaci hadici...jestli neni zlomena. Ja to nakonec vyresil propojenim ledvin u spodu a od te doby jsem nemel problem. Sice je to na prasaka,ale fungovalo to perfektne a navic jsem vyjezdil benzin do mrte...celych 35litru.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
OK juknu na tu hadici. Propojeni ledvin myslíš hadici nebo trubku na spodu navrtat u spodku nádrže ? To bych asi zkusil předtím počechrat ten filtr vrtačkou už jsem takový názor slyšel v podstatě ten filtr vyřadit a dat tam výměnný ...., nebo koupit celé to zařízení s filtrem a čerpadlem.
Na čem záleží jestli mi při svolávačce dají nové čerpadlo, nebo jen výztuhu?? Mám svolávačku před sebou a raději bych když už, tak čerpadlo nové.....
Díky za info.
Pokud se rozhodneš pro nové čerpadlo tak delší dobu zpět ho tu někdo nabízel v inzerci, tuším nové z reklamace a nemohl ho udat tak zkus pohledat zda ho ještě má, bo to proti novému od Bmw byl docela rozdíl v ceně.
brtnik napsal:
Na čem záleží jestli mi při svolávačce dají nové čerpadlo, nebo jen výztuhu?? Mám svolávačku před sebou a raději bych když už, tak čerpadlo nové.....
Díky za info.
Záleží, jak příruba vypadá - jestli to okolo není popraskané, tak dostaneš jenom výztuhu. Jestli je to popraskané, tak celé čerpadlo.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...